Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Fri frakt vid köp över 499 SEK
Frakt
29 SEK
Frakt
5 EUR
Frakt
29 DKK
Frakt
5 EUR

RETURER (ÖPPET KÖP)

Du har full returrätt i 14 dagar från de att du mottagit din order. Returer inom Sverige kostar 29 SEK. Använd den förtryckta fraktsedel du får med i leveransen. Summan dras automatiskt från varuvärdet vi betalar tillbaka. Övriga länder inom EU väljer kunden själv fraktsätt för returen och står för hela kostnaden.

  • Packa varorna i lämplig förpackning (tänk på miljön och återanvänd våra förpackningar om det är möjligt) Fyll i returformuläret som du fick med i leveransen och lägg med den i paketet med varorna.
  • Klistra på returetiketten som du fick med i leveransen (gäller endast kunder inom Sverige). Se till så att streckkoden från Plucky Girls inte syns, ett tips är att vända påsen ut och in.
  • Lämna ditt paket på närmsta postombud. Spara ditt inlämningskvitto tills du fått ett bekräftelsemejl från oss att vi mottagit paketet och att returen är registrerad.

Plucky Girls hålls ej ansvariga för eventuellt borttappade eller skadade paket under transporten tillbaka. Varor får endast återlämnas i nyskick samt att alla etiketter och hangtags sitter kvar för att din retur skall godkännas. Plaggen får provas, men ej användas. Återbetalning sker när vi mottagit varan/varorna (senast inom 14 dagar).

BYTE

Vid önskemål om byten av varor vid felbeställning av vara eller storlek ber vi våra kunder att göra en retur och sedan lägga en ny order.

DIN ORDERBEKRÄFTELSE

När du har godkänt din beställning så skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress du har angivit. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om något känns oklart.
Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni kundtjänst med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig!

UTLÄMNINGSSTÄLLE

Paketet levereras alltid till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till dig i brevlådan. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe så skickas en avisering till dig som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning. Om dina varor kan lämnas direkt i brevlådan skickar Postnord ett bekräftelsesms om att din vara är levererad.

FRAKTKOSTNADER

  • 29 SEK inom Sverige. Fri frakt på alla beställningar över 499 SEK.
  • 5 EUR till Finland. Fri frakt på alla beställningar över 59 EUR.
  • 29 DKK till Danmark. Fri frakt på alla beställningar över 450 DKK.
  • 9 EUR till övriga EU länder. Fri frakt på alla beställningar över 79 EUR.

LEVERANSTID

Vi vill att du skall få dina varor så snabbt som möjligt och vi har som målsättning att skicka din beställning inom 1 arbetsdag. Därefter är leveranstiden 1-3 arbetsdagar inom Sverige och 3-5 arbetsdagar inom övriga EU länder. Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer.

FRAKTBOLAG

Vi anlitar Postnord för alla våra leveranser. Fördelen med Postnord är att dom har väl spridda utlämningsställen samt levererar mindre paket direkt i brevlådan.

EJ UTHÄMTAD VARA

Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid som står angivet på avin. Om du inte kan ta emot paketet vid leverans till hemadress eller företag, eller inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, så skickas det tillbaka till oss. Detta medför kostnader för administration, hantering och returfrakt vilket vi debiterar 149 SEK.

Uppdaterad: 2019-08-19